Inschrijven

Inschrijven kan vanaf 8 jaar. Uiteraard kan je eerst 3 gratis proeflessen volgen. Als je nadien wil inschrijven kan dat door het formulier in te vullen hier op de website. U zal een mail ontvangen met een samenvatting van uw gegevens. Nadat we de gegevens zelf hebben gecontroleerd krijg je een tweede mail met betalingsinformatie en de benodigde documenten.

Ik wil inschrijven!

 

Als lid ben je vrij de lessen te volgen waar en wanneer je wil. Alle combinaties zijn mogelijk. Als je wenst deel te nemen aan de Budo en Thaiboks trainingen, schrijf je in voor Thaiboks.

Lidgeld

Het lidgeld voor het seizoen 2019-2020 bedraagt:
8 t.e.m. 14 jaar: €165
vanaf 15 jaar: €205

In het lidgeld is inschrijving bij de federatie en bijkomende sportverzekering inbegrepen!

Materiaal

Als je kledij of materiaal wil aankopen, kan dat bij je trainer. Voor Budo draag je een zwarte kimono, met band, en heb je een bitje, een kruisbeschermer en scheen/wreefbeschermers nodig. Voor Thai-boks draag je een T-shirt en een Thai-boksbroekje, en heb je een bitje, een kruisbeschermer, scheen/wreefbeschermers, een springtouw, bandages en bokshandschoenen nodig. Op alle locaties kan je douchen, dus ook douchegerief is handig (uitgezonderd wuustwezel).

Nog vragen?

Met alle vragen kan je bij je trainer terecht. info@budokai.be Daarnaast vind je ook veel informatie hier op de website. De liefhebbers van sociale media kunnen ook terecht op onze actieve facebookpagina

We heten je graag welkom op één van onze trainingen of activiteiten. Veel sportplezier!

s2Member®